Ghinion de nesansa

10/26/2007 9:06 AM Posted by Unknown
Din cand in gand am un sentiment ca trebuie sa-mi iau aparatul foto la mine. Tot din cand in cand mi se intampla sa nu il iau sau (asa cum s-a intamplat ieri) sa nu pot sa il iau. Prima data cand mi-a partu rau a fost anul trecut de revelion cand in piata Moghioros din Drumul Taberei a explodat un stand de artificii... haos, raniti, masini avariate, femei care alergau ingrozite, barbati care alergau dupa femei si tot asa. A doua oara a fost ieri... am pierdut o luna superba, o defilare a unor soldatei imbracati in uniforme vechi si cu multe lumanari aprinse... se vedea superb si concertul aniversar OCS unde as fi avut ce fotografia.

Concertul OCS.. alta mancare de peste. N-are rost sa vorbesc despre cum a sunat pentru ca tocmai au facut 10 ani de cand canta baietii astia... deci ceva are muzica lor. In schimb:
*organizarea – de cacat – am inghetat pe afara o ora pana am intrat
*clubul – bleah – nu stiu cine da bani sa se duca in Studio Martin fara sa fie vreun eveniment pe acolo
*oamenii – a fost fun – spre fericirea solistului s-a facut pogo la greu, s-a cantat, s-a dansat (si am aflat ca mai rau decat niste copii ranga facand pogo sunt doua pustoaice la fel de manga incercand sa danseze)

Cam atat... urmatorul concert : miercuri seara, stadionul Cotroceni, Deep Purple... sau poate noapte alba sambata spre duminica... ma mai gandesc

3 Response to "Ghinion de nesansa"

  1. Liana Says:

    >:D<>:D<>:D<

    alea erau pt CR :)

    pentru aparat... ce te-a retinut? (mi-am cam facut un obicei din a-mi clati ochii / gandurile / fuma tigara de aproape dimineata citind blogul tau... so keep dreaming on this side >:D< )

  2. Unknown Says:

    m-a retinut faptul ca il imprumutasem cuiva care a cam disparut cu el pentru o perioada mai lunga de timp decat ar fi trebuit :)

  3. Liana Says:

    that is why you never never borrow the baby :)