Draci de dimineata

10/16/2007 8:42 AM Posted by Unknown

M-am saturat pana peste cap de RATB. Trecand peste faptul ca abonamentul e prea mare pentru cat de putin merg eu, ca in abonamentul ala sunt incluse niste servicii pe care nu prea le primim, ca formatia Spice Girls s-a destramat si ca lumea din 105 (desi nu mai transpira pentru ca afara e frig) tot pute si ca ma umplu de draci in fiecare dimineata. Cica cine nu are batrani sa-si cumpere. Da ma.. da cine isi cumpara din astia cu multiple probleme de personalitate sa si-i tina dracu acasa. Azi dimineata langa mine erau 3 dudui: una la vreo 20 de ani si 80 kg si doua trecute de 70 de ani si concurente la titlul de “Miss balena esuata”. Nimic iesit din comun pana aici.. ce mi s-a parut ciudat este ca atunci cand cea “mica” a vrut sa coboare din masina si a trebuit sa isi faca loc cu coatele printre cele doua balize, respectivele au inceput sa urle la ea si sa ii spuna “GRASO”. M-a bufnit rasul... un nenea de langa mine chiar a comentat ceva si a inceput toata lumea sa rada. Ma minuneaza din ce in ce mai mult “oamenii”... mai ales cei din Bucuresti...spunea cineva acum ceva timp: “avem o tara frumoasa... pacat ca-i locuita”

10 Response to "Draci de dimineata"

  1. Anonymous Says:

    Daca 105 ti se pare groaznic de suportat..incearca 123, pana la mall.U'll then know the true meaning of horror..si ti se va parea traseul tau de zi cu zi un soi de...joyride? :)

  2. Unknown Says:

    hehe... don't get me started... locuiesc in dr taberei.. stiu povesti despre ratb cum nici nu ai visat :P

  3. Anonymous Says:

    me 2...asa ca s-ar putea sa stiu

  4. Unknown Says:

    :)))))) nice.. do i know u?

  5. Anonymous Says:

    :))) no clue..dar poate ne intalnim in 105 o sa am cu cine sa rad de ba..hmmm doamne respectabile de varsta a 3-a

  6. Unknown Says:

    :) ok.. daca o sa vad pe cineva in ofutacinci razand de niste ba.. ba... babe o sa intreb daca esti tu.. o sa ma prezint ca fiind eu ;)

  7. Anonymous Says:

    ok...desi rar iau 105 iti dau un indiciu..i'm the girl with big boots..i said BOOTS!:P..hai ca ti-au trecut si dracii ..sper:)

  8. Unknown Says:

    da.. si eu sunt un fel de cousin Itt.. daca ai vazut The Addams Family :PP

  9. pheephee Says:

    interesanta discutia...

    daca tu imi spui teenager... eo cum sa-ti spun tie?

  10. Unknown Says:

    tu poti sa imi spui cum vrei dupa care eu o sa ma gandesc daca mori sau nu... fucking teens :PP