Bad hair day

10/17/2007 8:40 AM Posted by Unknown
Ma minunez din ce in ce mai tare cum orice chestie mica imi poate strica tot cheful pentru o zi intreaga. Parca fiecare celula din corpul meu se hraneste cu draci si orice moment de liniste imi distruge putinii neuroni ramasi. Si mai ciudat e ca urasc starea asta. Si ce faci atunci cand Dreamside devine Darkside ? Eu de exemplu nu mai pot sa dorm (asta dupa ce ma trezesc intr-un mod nu prea placut) si singura chestie pe care o pot face noaptea e sa dau drumul la tv si sa ma gandesc ca poate e ceva destul de plictisitor incat sa ma faca adorm la loc. Aseara am prins tot felul de filme proaste ba chiar si un documentar despre pasari (printre care erau si multi papagali – frumoasa ironie... prietenii stiu de ce). In fine... sunt nedormit, alb ca o fantoma, mi-e rau, tremur tot... bad hair day today... dar o sa treaca si asta :)

9 Response to "Bad hair day"

  1. Anonymous Says:

    does your darkside have cookies too?
    atunci s-ar putea sa fie chiar misto :)

  2. Unknown Says:

    mergand pe principiul "daca dragoste nu e.. facem" gasim si prajituri. Totusi pe mine m-ar interesa foarte tare daca maturile cu coada lunga sunt echivalentul blondelor cu gentuta roz care se duc la plaza tot timpul

  3. Anonymous Says:

    erm...am crezut intotdeauna ca maturile cu coada lunga sunt mult mai utile decat fetitele alea..dar ce legatura ua cu darkside?your darkside has blondes???? inseamna ca e ceva taaare interesant :)

  4. Unknown Says:

    nu... darkside e plina de idei care zboara pe respectivele maturi.. de-asta ideea capului din gandul meu vroia ca maturile respective sa semene pana la confundare cu blondele.. se mai inveselea atomosfera :P

  5. Anonymous Says:

    ooki..deci your darkside seamna cu harry potter...ce pot sa zic..did u look for help?? :P

  6. Unknown Says:

    da.. dar s-a speriat si tanti aia care zicea ca poate sa ma faca bine.. si a fugit... dar nu-mi fac griji... sunt doar un copil cu nevoi speciale :))))))))

  7. Anonymous Says:

    eh, atunci ce sa mai zic..ai grija la cap...by the way incep sa imi placa diminetile tale nasoale..they make me laugh :)))

  8. Unknown Says:

    well.. o sa am grija sa imi fac draci in fiecare dimineata... nu mi-e foarte greu (babe sunt destule, 105 e la fel de plin, vine iarna)... whatever makes people happy :)

  9. Anonymous Says:

    oooh hoow sweet ..nu tin neaparat dar acum daca vad ca iti doresti atat de mult... ce pot sa mai zic ?:))) la mai multi draci??