BILUNA

9/24/2007 3:26 PM Posted by Vladimir Teodorescu


E-URANUS

1 0CTOMBRIE / 19:30H / STR. URANUS NR.144

Eveniment HARTA SENSIBILĂ II în parteneriat cu DC Communication şi Centrul Ceh

JAM SESSION / COMUNITATEA COPIILOR RAHOVA-URANUS ŞI INVITAŢII:

ATI / ELECTRIC BROTHER / EMI / IORDACHE / MANDELA / SASHA

BILUNA

coordonator atelier IRINA GÂDIUŢĂ

visuals MARIA DRAGHICI

mişcare scenică ANA COSTEA

asistenţi MONA BOZDOG / ALINA DIACONESCU / ŞTEFAN DAVID

construcţie instrumente GABI / ATI

La finalul lunii aprilie, OFENSIVA GENEROZITĂŢII a început Atelierul de Educaţie Creativă în zona Rahova-Uranus, în cadrul proiectului “Construieşte-ţi comunitatea!”, proiect finanţat de AFCN.

Atelierul, găzduit de E-URANUS, dezvoltă prin creaţie interdisciplinară o alternativă educaţională şi facilitează accesul liber la cultură pentru toată lumea. În urma experienţelor trăite împreună la ateliere, coordonatorii şi copiii aleg ca cel mai liber mijloc de comunicare, exprimarea prin muzică. Nu e Rolling Stones, dar drumul a fost senzaţional! OFENSIVA GENEROZITĂŢII are ca ţintă implementarea şi dezvoltarea conceptului de artă comunitară şi recuperarea funcţiei sociale a artei. Experienţa Rahova-Uranus este pilotul pentru apariţia unui Centru Comunitar Alternativ cu sprijin ULTERIOR din partea Autoritaţilor Locale.


Cine sunt ei si ce cauta la mine pe blog? Maria (noua colega din mansarda) ne mai aduce cate un zambet in diminetile cel putin posomorate de la munca, majoritatea sunt artisti (ciudata specie de oameni - nu stiu ce le alimenteaza motorasele dar imi plac) si pe langa asta toti sunt oameni de bine care s-au gandit sa faca ceva pentru o societate care de multe ori ii trateaza cu indiferenta. Asa ca... de azi intr-o saptamana strada Uranus nr. 144... eu am vazut deja cateva materiale de la repetitii... suna cel putin interesant :)

0 Response to "BILUNA"