Vand Canon 40D

8/26/2010 10:59 AM Posted by Unknown
Pentru ca in ultima vreme toti imi spuneti ca sunt ba anitsocial, ba insuportabil, ba morocanos, e pentru ca pentru ca am ajuns in punctul in care trebuie sa fac urmatorul anunt:


Spuneam mereu razand ca baietii oricat ar creste in varsta raman tot copii si creste doar pretul jucariilor. Vremea de joaca s-a cam dus!!! Multumesc din suflet domnului Boc si ii doresc multa multa multa multa mu... sanatate pentru ca m-a ajutat sa ma maturizez!!!

In alta ordine de idei, blogul asta a fost scris pentru voi, cele 3 - 4 perosoane care, intr-un fel sau altul, mi-ati facut viata frumoasa. Acum sunteti in ceata, undeva... aparatul dispare... asa ca pana se va schimba radical situatia, sa fie liniste, zic! Si sa ploua, a venit toamna :)

THE END...sau va urma!!!

5 Response to "Vand Canon 40D"

  1. Anonymous Says:

    Ce vaca esti..

  2. Anonymous Says:

    shefu, primavara poa`sa fie si cu 2 pixeli.trebe doar sa vreti sa vedeti soarele. daca domnu` boc v-a luat soarele, inseamna ca nu prea il tineati bine in the first place

  3. Unknown Says:

    ce-mi plac mie chestiile astea anonime...

    treaba e ca trebuie sa-l vand, nu mai conteaza cum si de ce...

  4. Unknown Says:

    Mda .. vremuri din ce in ce mai grele cu tot mai putini bani prin buzunare :( .
    Prefer " Va urma " decat "The End "

    Will be fine , baby >:D<

  5. Anonymous Says:

    Jocul oamenilor mature reprezinta imitarea actului divin adica un efort de recreare.
    Jocul copiilor este considerat autentic, adica mai apropiat de creatia divina. Jocul copiilor este un joc sincer pentru ca ei nu inteleg si nu accepta conversatiile sociale si cognitive. Jocul lor ignora barierele temporale si spatiale. Pentru fiecare copil joaca nu este doar un obiect de distractie ci si o exprimare a personalitatii si de explorare a lumii. Copilaria si jocul alcatuiesc un spatiu ideal spre care scriitorii se intorc adeseori invocandu-l cu incantare si nostalgie, iar printre acesti scriitori sunt amintiti Ion Creanga si Ovidiu Verdes.