Trafic punct ro

1/07/2010 8:52 AM Posted by Unknown
Ceva e putred in Danemarca (desi Bassu zice ca nu e nimic putred si ca suntem niste prosti ca mai stam in romanica). Ori sunt eu blond, ori calculatorul de acasa e mai destept decat asta de la munca, ori trafic.ro sucks big time (rog fostii colegi sa nu se supere, sunt doar nedumerit). Ieri dimineata (acasa) cand ma uitam la statistici, egoul meu de mascul feroce mai mai sa aiba orgasm intelectual cand a vazut ca am ajuns printre primii 1000 blogeri. Dupa pranz ieri (la munca), zic sa ma mai umflu in pene inca o data si surpriza:





Mi se blegoseste blogareala de zici ca o dadusem in blenoragie, ajung seara acasa, deschid calculatorul, intru pe trafic, surpriza iar:



Las totul pe seama faptului ca n-am mai baut bere in ultimele zile, ma bag in pat crezand ca peste noapte se exorcizeaza serverele de la Netbridge, ma trezesc dimineata, vad ca am mai urcat nu stiu cate locuri si totul e ok, ajung iar la munca si (stiu, ma repet) SURPRIZAAAAAAA:

 
 
Aici e link-ul unde se poate verifica pozitia in trafic... vreau feedback!!!




3 Response to "Trafic punct ro"

  1. Bu Says:

    Din pacate si cu durere in suflet :) te anunt ca esti tot pe locul 1423(asa arata calculatorul de la munca) poate acasa imi arata altceva.

    Ps: Cand bem si noi o bere?:P

  2. Unknown Says:

    Bubule tati, cand iesiti la bere dupa ora 6 si prin zona veche dati un semn.. ca la bere nu zic nu

  3. Cretinescu Says:

    Salut Vlad, Ionut aici :)

    Hai sa-ti explic ce se intampla:

    Blogul tau este pe locul 753 daca te uiti in clasamentul zilnic, pe ziua de 7 ianuarie.link

    Daca te uiti la clasamentul saptamanal, pe saptamana 28dec-3ian, esti pe locul 1423.link

    De asemenea, pentru usability, retinem intr-un cookie la ce clasament te-ai uitat ultima oara cand ai vizitat trafic.ro! ;)

    Daca acasa te-ai uitat la clasamentul saptamanal, bingo! iti afisam implicit clasamentul acela pe homepage.

    Daca la calculatorul de la lucru te-ai uitat la clasamentul zilnic, bingo din nou! iti afisam clasamentul zilnic pe homepage...

    Daca mai ai nelamuriri, tell me! Sper ca ti-am fost de folos! ;)