Open Your Eyes

1/06/2010 8:54 AM Posted by Unknown
Mi-am adus aminte ieri ca tot prin ianuarie acum vreo doi ani de zile, satul de problemele pe care mi le facea Windoaza lu' Bill Gates l-am formatat pe Thor (nu rade, asa-l cheama pe laptopul meu) si mi-am instalat Ubuntu. Pentru cei ce nu-ntelege (care este), Ubuntu e un fel de Windows (doar ca e Linux ) dar facut de oameni destepti care pe langa faptul ca nu fac asta pentru bani incearca sa aiba mai putine fire de par alb in cap (sau in barba in cazul meu), sa uite de virusi, sa nu mai formateze calculatorul o data la 6 luni si asa mai departe. Pentru cei ce intelege dar nu vrea sa sa incerce chestii noi din motive cretinoide cum ar fi: e greu, e pentru hackeri, nu-mi merg jocurile (grow up), e in mod text, arata mai bine windows, bla bla blaaaaaa, va doresc sa dati in continuare cate 7 milioane de fiecare data cand Billica ramane fara toilet paper si sa aveti prieteni cu suflet bun asa ca mine care sa va vindece odrasla de fiecare data cand va uitati la pornache si va virusati calculatoarele.

Aici, aici si aici cateva chestii utile.

Si-as vrea sa vad windoaza aratand ca asta micu de mai jos:


3 Response to "Open Your Eyes"

  1. The bridge Says:

    Aproape ca m-ai convins. Dar daca trec pe Ubuntu sa nu crezi ca o sa fii scutit de munca de asistenta tehnica. O sa fie la fel: eu stric, tu repari!

  2. Unknown Says:

    bass... data viitoare cand strici rasnita aia de-i spui calculator iti pun amandoua sistemele... ca sa nu iti molestez neuronul din prima... si pe linux macar repar cu placere

  3. Laura Says:

    amin pt linux!
    mi s-a furat lumea de sub picioare cu buna stiitna si incuviintare a mea si chiar si numai acest acord al meu e suficient pt o moarte personala. Totusi, dupa cum am promis, tehnic raman prezenta.