Twitt Twitt

1/14/2010 11:46 PM Posted by Unknown


Mi-am facut cont pe Twitter! De fapt, mi l-am facut de ceva timp n-am avut curiozitatea sa vad ce-i cu ciripirutile si ce vor ele de la viata noastra. Si-am intrat ieri... si m-a distrat ca  nu intelegeam nimic... aceiasi oameni pe care ii am in lista de messenger doar ca in loc sa ne dam un mass si sa ne chemam la bere ne trimitem starile la sute de oameni pe care ii anuntam ca bem o bere (sa moara dusmanii), dupa care ne e rau de la bere (sa moara dusmanii iar ca n-are bani sa se muceasca asa cum facem noi), ne bagam la somnic si pupam dulce fetele (sa moara dusmanii ca n-are pasarele ciripitoare ca ale noastre) si tot asa... Si repet, intr-un mod cretinoid si total lipsit de sens mi-a placut, il mai folosesc... nu de alta dar nu-mi place sa am dusmani.

Si de aici m-au apucat dracii... avem conturi pe haifaiv, twitter, blgger, wordpress, feisbuci si dracu mai stie ce, pierdem timp mai mult decat avem liber jucandu-ne cu acvarii virtuale, ferme virtuale, poker virtual, ne futem virtual (nervii ca altceva nu prea ai cum) si pentru ce? Tocmai mi-am pierdut jumatate de ora scriind chestia asta peste care vor trece cateva persoane si-mi vor spune maine ca-s cu capu'. Si cu toate astea nu ma/ne oprim. Vorbeam cu Tzuni aseara despre chestia asta:

Vlad : ma tzun.. pentru ce scriem pe bloguri? ca am dileme din astea existentiale
Tzuni : pai scriem pe bloguri pt ca avem dileme existentiale si pt ca e aiurea sa mergi la psihiatru sa stie doar un om ca ai probleme. Noi scriem ca sa vada toata lumea
Vlad : am inteles....
Vlad : deci noi suntem nebuni?
Vlad : toti astia care scriem?
Tzuni : ah, nu toti
Tzuni : unii sunt prosti - evident asa - altii au ceva de spus, altii au ceva de aratat, unii vor sa fie la moda - sa aiba blog. doar noi si putini altii suntem nebuni
Tzuni : restul sunt ok

Da Tzun... suntem nebuni pentru ca preferam sa ne citim blogurile des unii altora dar sa uitam cum aratam in loc sa ne vedem mai rar si sa iesim sa ne distram...

10 Response to "Twitt Twitt"

  1. Mixomatoza Says:

    Yes, get a life!!!! :) nu zic, si eu folosesc messul (doar atat si tot ma simt automatizata) dar asta e ft bun cand ai mult de lucru si esti tintit in casa, in fata calc.!
    In rest... nu va inteleg de ce dracului va faceti conturi pe siturile astea... mai ales ca sunteti exact aceleasi persoane peste tot!

  2. Unknown Says:

    Macar pentru faptul caCA IT-ist ar trebui sa stiu sa dau un raspuns legat de chestiile astea daca ma intreaba cineva... si daca stau sa ma gandesc cum ne-am cunoscut noi in cretacic, sunt si conturile astea bune la ceva ;)

  3. Ada Says:

    Kiddo esti outta fashion!! I swear! nu de alta e foarte pe trend sa twitt-uiesti, blog-uiesti, te dai pe Facebook and so on. Lasand gluma, ca sa-ti raspund la intrebarea " de ce naibii scriem noi pe bloguri, twitter etc" eu una o fac din placerea de a scrie. Scriu pentru mine si pentru cine naiba vrea sa imi citeasca aberatiile.Serios, pentru mine e chiar painkiller :) Si atunci cand ma doare " i pop a pill". Iar cu twitter-ul e si mai simplu..i mean, micro-blogging. E aiurea sa pui un link ca post pe blog fara sa detaliezi. Poate n-ai chef, poate n-ai timp, cu toate astea ai vrea sa vada tot poporu' filmuletul/citatul/poza etc pe care tu le crezi geniale. Ai " aruncat" link-ul pe twitter, ai scris doua trei cuvinte, and voila, you have just twitted. Easy as pie.
    Acum vin eu cu intrebarea. Tu de ce scrii?

  4. Laura Says:

    am ajuns cu bine aseara ;))
    sunt la preteni

  5. Mixomatoza Says:

    Hahahhaha, era absolut sigura ca o sa dai un raspuns de genul asta :))) Da, uneori sunt bune conturile de e-socializare, dar si penibile. Iti mai pun niste ziduri la universul inchipuit ;)

  6. Unknown Says:

    ba pai noi si acum suntem penibili cand iesim... o mixomatoza si un mix_whiskey_and_beer... e greu sa gasesti un mix bun

  7. Bumblebee Says:

    E durere frate cu tuităru' asta...iar legat de intrebarea de ce scriem pe blog...initial am zis mai bine decat sa dau bani la un prost si asa pe langa cu ce se intampla in lumea reala mai bine citesc comentarile (gratuite!) a altora! Good one, huh?

  8. admin Says:

    Nu ti-as putea raspunde la intrebarea"...de ce bloguim", dar iti pot spune ca eu o fac pentru ca e gratis iar psihiatrul pe bani grei.
    In alta ordine de idei, tu macar esti citibil.

  9. Anonymous Says:

    asa e...la acelasi lucru ma gandeam si eu..aceleasi conturi le am si eu si cel putin la twitter ma uit degeaba:))) si cam asa e..pe blog scriem sa vada lumea...de ce vrem sa vada lumea??? ca sa-si dea cu parerea sa vedem dk suntem sau nu nebuni..cum ai zis si tu....

  10. Bogdan Says:

    ai cam avea dreptate tu... desi fiecare dintre noi a avut niste ganduri inainte de a scrie pe un blog... toti am avut un scop... cu timpul se pierde probabil..

    de twit si alte retele de socialiyare... asa curios am fost ca nu am cont pe niciuna... decat mess-ul care-mi trebe sa vb cu unu altu de la distanta...