Concurs pentru patria ma'sii - partea I

1/16/2010 10:29 PM Posted by Unknown
Am fost racit saptamana asta. Nu raceala din aia care are legatura cu vreun animal (desi am priteni care mi se adreseaza cu "vaco" si in general sunt destul de porc de felul meu) ci o simpla raceala care a trecut in cateva zile fara prea mari dureri de cap. Si spun asta pentru toti cei care s-au ingrijorat atat de mult, nu pentru ca as putea sa patesc ceva ci pentru ca s-au intalnit cu mine si ar putea sa fie si ei bolnavi. Societatea e de cacat, umanitatea suge din ce in ce mai mult.

Trecand peste asta, racit fiind, mi-am luat concediu medical. O saptamana ca sa fiu sigur ca imi trece orice urma de raceala si nu se uita nimeni la mine ca la un microb ambulant cand ma intorc la munca. Nu are rost sa spun ca in fiecare luna cand ma uit pe fluturasul de la salariu imi vine sa ma spanzur cu cablul de retea pana pot sa ma declar legal mort ca sa scap de plata asigurarilor de sanatate. Pentru ca totusi platesc iar asta e primul concediu medical dupa 3 ani de munca, am presupus ca o sa mi se returneze o parte din investitia facuta in sanatatea mea. Dar nu... concediul e platit 75% pentru ca nu eram obligat sa stau acasa si sa zac. Puteam sa merg la munca si sa mai imbolnavesc pe cineva ca sa prospere industria farmaceutica pentru ca al dracu sa fie, nici medicamentele nu sunt gratis. Lucur care prin alte tari nu se intampla. Drept pentru care incep sa tin scorul iar la sfarsitul anului (daca mai rezist pana atunci) o sa cam vad cine sunt eu si incotro ma indrept.

Momentan: Romanica 0 - Danemarca 1

6 Response to "Concurs pentru patria ma'sii - partea I"

  1. Oana Tonca (Tzuni) Says:

    Muta-te in Danemarca, pentru ca sa vin si eu in vizita :D, macar un weekend acolo sau cat ma suporti

  2. Liana Says:

    Eu azi m-am convins ca asa retardat cum e, prefer sistemul sanitar din .ro versus cel din .co.uk. Am si argumente solide pe care o sa le povestesc candva.

  3. Ada Says:

    Ai vazut Sicko al lui Michael Moore? Cica ar fi mai bine la australieni :)

  4. Unknown Says:

    :)) o colega imi tot da linkuri cu new zealand... nu stiu ce e greu de inteles din Romanica 0 - DANEMARCA 1

  5. Ada Says:

    who is this Danemarca ?? :))

  6. Unknown Says:

    o groaza de blonde... ba pe strada ba la sticla