Chasing ghosts

1/13/2010 9:44 AM Posted by Unknown



O domnisoara draguta mi-a dat add acum cateva zile pe facebook. Curios din fire am intrebat-o care-i viata ei si am aflat ca de vreo sase ani cauta un tip pe nume Vlad, tip cu care a stat o data de vorba dupa care intamplator l-a mai vazut de cateva ori. Inutil sa spun ca nu eram eu acel Vlad pentru ca n-am cum sa am noroc de asa ceva. Dar mi-a placut... sase ani... e atat de frumos sa poti sa ramai fidel unei cauze chiar daca intre timp, dupa cum spune "isi vede de viata ei" .
E o lume nebuna... fugim unii dupa altii fara sa ne uitam ca poate in spatele nostru mai alearga cineva, ne batem cu mori de vant, alergam fantome, ne indragostim de fata morgana... efecte in timpul si culorile unui drog vechi de cand lumea imprastiat de Isis, Ishtar, Afrodita, Venus, Freya, Radha, Eros, Cupid... un drog pe care dupa ce l-ai gustat o data nu mai vrei sa mai deschizi ochii... iar daca nu-l mai iei esti in sevraj si oricum nu-i poti deschide pentru ca te ustura... si daca i-ai deschis vrei sa-i inchizi la loc si sa visezi...

13 Response to "Chasing ghosts"

  1. Anonymous Says:

    Mamaaaaa.... ce frumos scrii !

  2. Unknown Says:

    Multumesc, multumesc... sunt aici toata ziua... dar chiar nu e nevoie :)

    Anonymous si mai cum?

  3. Anonymous Says:

    Aceasta tema este pur si simplu fara pereche:), este foarte interesant pentru mine:P Bravo !! vreau sa mai vad in continuare discutii pe tema asta!

  4. Unknown Says:

    and again... e chiar greu sa iti lasi si numele cand imi scrii ceva?

  5. Ada Says:

    Am cazut in butoiul cu melancolie dupa ce am citit chestia asta, kido. Dar e asaaa frumos :) *insert batting eyelashes here*.:))))

  6. Unknown Says:

    uhhh... sweet little ada...si eu eram putin dus cand am scris ;)

  7. Anonymous Says:

    misto

    http://kaosmoon.blogspot.com

  8. Unknown Says:

    ete cum isi trage lumea trafic :))))

  9. Laura Says:

    hei, neata. scuze, ca am intarziat. apreciez ajutorul.nu l-am cerut din pricina ca nu mai credeam nici in ajutor:) acum sunt ok (adik 0 killed) dar trebuie sa iau hotarari repede.
    cat despre spirite incinse, don't worry.. asa se cearta de cand ii stiu, cel putin doi dintre ei (fostul prieten si unul dintre cei mai buni prieteni). intre timp s-a mai adaugat un coleg de munca si un alt prieten..deocamdata ma amuz :)
    m-am gandit la un motto de campanie pro-linux

  10. Laura Says:

    aa! si e frumos ce spui tu aici :)
    uitasem sa zic

  11. Laura Says:

    aseara incerca un prieten sa fac misto de linux si i-am zis 'nu-i nimic, pinguinu' te iarta'..atunci am avut revelatia. nu m-am gandit inca exact la imagine si continut exact, dar motto ar fi 'Deschide-ti fereastra sa intre pinguinul' :D
    S-ar putea sa sune si stupid. Era 4 dimineata cand m-am gandit

  12. Laura Says:

    din cand in cand..oricum, eu cred: marile revelatii le ai noaptea si in baie :D

    bine,fie ;))

  13. Unknown Says:

    Also known as obsession. :)

    Suna bine ultimul pasaj