Temporary Insanity

11/02/2007 8:07 AM Posted by Unknown
Acum vreo jumatate de ora in 105 ascultand niste glume de autobaza marca Dobro & Craio m-a bufnit foarte tare rasul. Acum nu stiu daca toata lumea se trezeste cu fata la cearceaf, daca barbatii isi pun sotiile in situatii neplacute pentru ca inainte sa se trezeasca uita sa se scoale sau daca pur si simplu lumea a uitat sa rada dar in afara de o pustoaica draguta care a inceput sa rada si ea toti s-au uitat la mine de parca eram ultimul nebun care a mers cu RATB-ul.

Si mi-am adus aminte de ieri si de plimbarea prin centru si de cum toata lumea mi s-a parut trista in metrou pana am ajuns acolo. Nimeni nu mai rade, nimeni nu mai zambeste, nimeni nu mai are curajul sa se uite in ochii tai si nici macar nu mai merg cu capul sus. What The FUCK is wrong with you people??? Oricat de rau ar fi... zambeste, maine va fi mai rau!!!

6 Response to "Temporary Insanity"

  1. Liana Says:

    Am observat si eu asta la oameni. It sucks, dar din pacate nu prea ai cum sa ii schimbi... am incercat eu cu tantiile de la ABC... sa stau in fata lor, zambind frumos, dupa un "multumesc si o zi buna" simpatic, asteptand un zambet back. Dar all I've got was a "mai doresti ceva?" ... mnu, multumesc. Si oamenii se uita la tine ca la un om drogat daca mergi pe strada zambind castanilor / stalpilor / maidanezilor / pur si simplu. Way of life I guess. O sa-ti caut blogul peste 20 de ani sa-ti spun daca zambesc cand merg pe strada :)

  2. Unknown Says:

    O sa ma caut si eu pe mine peste 20 de ani... sunt curios daca o sa mai stiu sa zambesc

  3. Liana Says:

    tu intotdeauna o sa stii >:D< ai acel ceva hipiot care n-o sa te lase sa uiti :)

    Note: in acest context cuvantul "hipiot" venit din partea Lianei are conotatie pozitiva :)

  4. Unknown Says:

    evident... care este.. pe persoana fizica

  5. Laura Says:

    exista locuri unde oamenii nu au uitat sa zambeasca... asa, fara un motiv evident...

    dar din pacate si acele locuri incep, incet incet sa fie invadate de griul si monotonia vietii...

    sunt tot mai putini cei care inca pot sa mai faca acest lucru... it is sad, but true... uneori si eu uit cum se face, dar imi aduc aminte atunci ca there is someone out there who cares, si ca se poate si mai rau...

    deci... nu uitati sa zambiti! face bine ;)

  6. Anonymous Says:

    Vaco, te bat de te cracanez. Ce-s cu ideile astea de urban sinucigas? Ti s-a terminat berea? Iti dau io daca nu mai ai.

    Serge