NATO

4/04/2008 12:48 PM Posted by Vladimir Teodorescu...sau Noua Alianta a Tuturor Oligofrenilor (cea veche va functiona in continuare in cadru restrans la Palatul Parlamentului) se apropie de sfarsit. Probabil cu ocazia asta se va termina si cosmarul cu traficul din Bucuresti. Mergand pe principiul "dezbraca-te ca te... imbraca-te ca nu te mai..." saptamana asta RATB-ul a circulat ba normal ba pe rute separate total diferite de cele anuntate. Asta dupa ce tot orasul a fost reorganizat: canalele din centru desfundate de aurolaci, aurolacii ori mutati in cartierele prin care nu treceau turmele de rasati ori imbracati cu haine de la firme destul de scumpe si lasati sa se amestece prin multime, cainii mutati si ei la pascut prin cartierele merginase unde se pot imperechea in voie cu rasatele de la bloc (mama lor de mall-izde).

Acum doua zile niste baieti veseli au avut tupeul sa se adune si sa incerce sa urle si ei niste chestii anti_dracu_stie_ce... dar doar au incercat pentru ca destul de repede o turma de jandarmi cu tot cu ciobanii din fruntea lor au venit si au arestat vreo 50 dintre ei... dupa care i-au batut...a doua zi i-au condus inapoi la locul faptei si i-au servit cu prajituri.... azi nu s-a mai auzit nimic de ei.. probabil ca a venit vremea pentru sexul de impacare

7 Response to "NATO"

 1. Livros e Revistas Says:

  Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Livros e Revistas, I hope you enjoy. The address is http://livros-e-revistas.blogspot.com. A hug.

 2. Lianna Says:

  Si odata cu summitul ai disparut iar? :(

 3. Anonymous Says:

  hello...vroaiam doar sa urez bun venit pe blogspot...imi place blogul tau...din cand in cand il citesc cu placere...o zi buna...www.marcelpuscasu.blogspot.com

 4. stroem Says:

  Disparut complet , nu iar !

 5. Vladimir Teodorescu Says:

  stroica toate chestiile ajung la un sfarsit pana la urma... doar ca sa urmeze un nou inceput... n-a venit vremea inca :)

 6. stroem Says:

  Vremea vine , vremea trece ...( si nu , nu melodia cu Elegance sau Minune , in absolut nici un caz ! )

 7. Liana Says:

  So you are alive!!!