Back in Black (and White)

5/02/2011 2:34 PM Posted by Vladimir Teodorescu
UPS, am comis-o!!! N-am semnat condica de 1 Mai in Vama. Ba mai mult de atat, mi-am inselat Vama cu muntele, marea cu raurile si chiar starea de visare de pe malul marii cu imaginea vie a zambetului tau. Scurt azi, n-am mai scris de prea mult timp si devin melalcoolic din nou...dar revin, am din nou motive. Merci, Ale :)

6 Response to "Back in Black (and White)"

 1. Anonymous Says:

  Welcome back, stranger! :)

 2. Vladimir Teodorescu Says:

  nu-mi mai zice bai "straine" ca ti-am zis ca n-am disparut nicaieri.. tot aici sunt

 3. radiowhisper.com Says:

  Buna Seara!
  Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper – un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
  Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
  Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
  M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
  Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi luăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
  Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta_whisper sau un e-mail, tot la asculta_whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

  http://www.radiowhisper.com
  Multumesc,
  Cu stimă Vlad!

 4. Anonymous Says:

  Рекомендую скачать [url=http://softzero.ru/skachat/skachat-adobe-reader-x-9.10.0.1-rus-russifikator ] программу[/url] [url=http://dlya-vzloma.ru/programmi/13-programmy-dlya-vzloma-pochtovyh-yaschikov.html ]для взлома[/url] , которой я лично [url=http://vzlomal.ru/content/programma-dlya-vzloma-pochty-mail-skachat-besplatno-programma-dlya ]взломал[/url] аккаунт ([url=http://mailhacker.ru/]пароль[/url]) своего друга, программа сможет [url=http://vzlomat.ru/soft/29-nakrutka-schetchikov-besplatnaya-programma-dlya-nakrutki-schetchikov-poseschaemosti.html ]взломать[/url] что угодно.
  Используйте бесплатную Программу для взлома одноклассников
  Отличная программа для взлома переписки в Одноклассниках , позволит вам легко получить доступ ко всем тайнам любого человека

  [url=http://vzlomat.ru/soft/5-programma-dlya-vzloma-socialnyx-setej-odnoklassniki-i-vkontakte-vzlomshark.html]Скачать СЕЙЧАС[/url]

  Если есть вопросы можете [url=http://dobavit.com/]добавить[/url] меня в [url=http://skachat-skype-besplatno.ru/skype-registraciya.html ]skype[/url]: Vzl2091OM , [url=http://vzlom-icq.ru/]ICQ[/url]: 304051819 или написать на [url=http://mailhacker.ru/]почтовый ящик[/url],я как закончу [url=http://tour-fly.ru/tags/%F1%F2%EE%E8%EC%EE%F1%F2%FC+%F2%F3%F0%E0/ ]отдых[/url] сразу отвечу. Но это однозначно лучшая [url=http://programma-dlya-vzloma.ru/]программа для взлома[/url], я ей пользуюсь [url=http://bez-raboty.ru/]для работы[/url].

 5. Masaj erotic Cluj Napoca Says:

  bine ai revenit!

 6. Ady Says:

  Buna ziua,

  Ma iertati ca va deranjez .Vin cu rugamintea la d-voastra sa scrieti un articol pe blogul d-voastra si sa distribuiti mai departe pe facebook despre mama mea, Gabriela Tudorache care este foarte bolnava . Este diagnosticata cu meningiom , o tumoare cerebrala care i-a afectat vederea si trebuie sa se opereze cat mai repede la o clinica din Germania unde ni se cere 35 000 EUR plus cheltuieli de cazare si transport .

  Viata si vederea ei depind de aceasta operatie , iar mie si fratelui meu ne este foarte greu sa o vedem cum indura zilnic cumplitele dureri de cap si ametelile .Timpul nu ne permite sa asteptam si va rugam sa scrieti un articol despre cazul ei . Mai multe detali le gasiti pe http://gabrielatudorache.blogspot.com/. Sau ne puteti contacta la nr de tel. 0724342082. Va rugam , daca sunteti de acord sa ne lasati si un raspuns .
  Va multumesc din inima pentru sprijinul acordat.

  dumitru_gabriela31@yahoo.com